Termeni şi condiţii

Navigarea pe site-ul ștrumfuljucăuș.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

ștrumfuljucăuș.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între ștrumfuljucăuș.ro și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

1. Definiții

Utilizator  – orice persoană care vizitează site-ul ștrumfuljucăuș.ro.

Client – persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o Comandă.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.

Vânzător – societatea Ștrumful Jucăuș SRL-D, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 36505705, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J12/3322/08.09.2016, cu capital social în valoare de 200 lei.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

2. Exonerarea de răspundere

Ștrumful Jucăuș SRL-D nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la ștrumfuljucăuș.ro. sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter poțential dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, ștrumfuljucăuș.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informațiilor de pe site.

Ștrumful Jucăuș SRL-D nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul ștrumfuljucăuș.ro, acestea fiind puse la dispoziția Ștrumful Jucăuș SRL-D de către furnizori.

Informațiile incluse pe ștrumfuljucăuș.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința Vânzătorului la adresa contact@strumfuljucaus.ro, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

ștrumfuljucăuș.ro își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintș prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

3. Înregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul ștrumfuljucăuș.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. ștrumfuljucăuș.ro poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

4. Prețul

Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Prețurile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului ștrumfuljucăuș.ro sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A. în procent de 20%.

5. Comanda

Utilizatorul trebuie să seteze detaliile preferate de Comandă (unde să fie livrată, modalitatea de expediere și modalitatea de plată) în contul de Utilizator, iar aceste setări vor fi reținute și folosite pentru fiecare Comandă. Aceste setări pot fi modificate oricând.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar ar putea suporta consecințele acestor erori (Comanda întârziată, transmisă greșit etc).

ștrumfuljucăuș.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declară de acord ca un reprezentant ștrumfuljucăuș.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.)

ștrumfuljucăuș.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

 • eșuarea / invalidarea tranzacției online;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • livrări consecutiv eșuate;
 • alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează că modul de plata este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exacta și corectă, ștrumfuljucăuș.ro nu poate fi răspunzător de inexactități care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

Contractul se consideră încheiat între Client și ștrumfuljucăuș.ro în momentul primirii de către Client de la ștrumfuljucăuș.ro, prin intermediul poștei electronice a notificării de expediere a Comenzii.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Client nu poate fi livrat de către ștrumfuljucăuș.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt.

6. Facturare – plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Plata se poate face prin OP sau ramburs.

7. Livrarea

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmării Comenzii.

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face conform opțiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personală (opțiuni disponibile în pagina de finalizare a comenzii). Între înregistrarea Comenzii și preluarea acesteia de către Curier există un interval de 12-24 ore. Orice întărziere suplimentară va fi comunicată Clientului și se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depăși termenul maxim prevăzut mai sus.

Atenție! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibilă operarea de modificări asupra Comenzilor deja plasate.

În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), ștrumfuljucăuș.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificările intervenite cu privire la prețul sau caracteristicile produselor, modificând astfel Comanda inițială, iar ștrumfuljucăuș.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

În cazul comenzilor cu ridicare personală, achitate prin OP, este necesar ca persoana care va prelua coletul să prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a înregistrat comanda.

8. Condiții de livrare

La solicitarea ștrumfuljucăuș.ro, a Poștei Române sau a Curierului, Clientul va face dovada identiății sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de Comanda atribuit de către Vânzător.

În cazul în care Clientul se afla în imposibilitatea recepționării Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numărului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată daca Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această Comandă.

Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării Comenzii pe site.

Clientul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferentă unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către ștrumfuljucăuș.ro, la momentul predării produselor Comandate de către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

9. Recepția produselor

Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier sau Poșta Română la livrarea produselor comandate, la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, preț). De asemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaște primirea în bune condiții și în totalitate a produselor Comandate.

10. Politica de retur. Dreptul de retragere

10.1. Condiții generale

În caz de retragere din contract, clientul este obligat să restituie produsele achiziționate în termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract.

10.1.1. Modalități și termene de returnare a produselor

Clientul se obligă să notifice ștrumfuljucăuș.ro intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la contact@strumfuljucaus.ro în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, ștrumfuljucăuș.ro poate refuza coletul.

Informațiile necesare care trebuie furnizate ștrumfuljucăuș.ro pentru trimiterea curierului sunt următoarele:

 • data expedierii coletului;
 • numărul Comenzii;
 • suma de returnat;
 • adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur;
 • modalitatea de plată dorită (datele contului bancar).

La primirea informațiilor referitoare la intenția de retur, ștrumfuljucăuș.ro efectuează o solicitare la curier și trimite curierul la adresa indicata în comunicarea clientului, pentru a ridica coletul de returnat.

Costurile de transport ale coletului/elor returnate intră în responsabilitatea ta ca și client, acestea urmând să se scăda ulterior din valoarea pe care strumfuljucaus.ro ți-o va rambursa.

10.1.2. Condiții de returnare a produselor

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise inițial către tine, Clientul: în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factură, etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de tine în corespondența cu ștrumfuljucăuș.ro).

În cazul în care o comanda la care s-a oferit un produs cadou este returnata integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată și sigilată.

Produse pentru copii:

Jucăriile se returnează fie în ambalajele originale sigilate, fie în cazul în care au piese lipsă ori prezintă defecte evidente de fabricație. Dacă au fost desfăcute, pachetele returnate trebuie să conțină, în mod obligatoriu în ambalajul original desfăcut, dar nedeteriorat, toate piesele, altfel nu este îndeplinită condiția de returnare a banilor. Ambalajele sunt considerate parte a produsului.

Accesorii:

Accesoriile pentru copii trebuie să fie returnate intact, fără zgârieturi sau urme de uzură. De asemenea, returul se face în ambalajul original, care este parte a produsului.

Nu se vor accepta retur produsele care au sigiliul deteriorat sau lipsă.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie în aceeași stare în care le-ai primit. Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, și toate documentele cu care ți- au fost livrate.

De asemenea, dacă produsele livrate au fost însoțite de eventuale cadouri, la retur trebuie să returnezi și cadourile.

Nu se accepta retururi dacă produsele îndeplinesc cel puțin una din condițiile de mai jos:

 • au fost efectuate intervenții neautorizate asupra produsului;
 • au ambalajul deteriorat sau incomplet;
 • au urme de uzură sau folosire excesivă;
 • zgârieturi, ciobituri, lovituri sau șocuri mecanice/electrice;
 • nu au toate accesoriile primite în pachet;
 • s-a făcut orice tip de scris pe cutia produsului;
 • produsul a făcut parte dintr-o comandă specială – comanda specială este aceea care nu face parte din stocul uzual al Furnizorului dar care poate fi livrată pe baza unei comenzi ferme și plata unui avans;
 • licențele OEM activate;
 • îndeplinesc una din condițiile specifice, în funcție de tipul produsului.

Nu se acceptă retur la produse care au suferit expunerea la umezeală, la condiții extreme din punct de vedere termic sau la alți factori de mediu, la coroziune, oxidare, dacă a intrat în contact cu lichide, alimente sau produse chimice. Activarea senzorului de umezeală sau urmele de oxizi pot duce la scoaterea produsului din garanție, atât convențional cât și de conformitate.

10.1.3. Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primește banii aferenți produselor returnate și costul transportului achitat inițial în interval de 14 zile calendaristice de la data la care ștrumfuljucăuș.ro a intrat in posesia returului de la client.

După validarea returului, clientul poate primi la alegere contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care îl va putea folosi în termen de 30 zile de la data confirmării primirii returului de către ștrumfuljucăuș.ro. După aceasta dată cuponul își pierde valabilitatea.

11. Furnizorii

Furnizorii garantează în privința deținerii tuturor drepturilor de autor și de difuzare pe teritoriul României, a calității produselor, a autenticității mărcilor. ștrumfuljucăuș.ro are acceptul legal al furnizorilor săi de a publica pe site pasaje din cărți și trailere muzicale/filme și regulamentele jocurilor pe care le vinde.

12. Soluționarea conflictelor. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice conflict apărut între ștrumfuljucăuș.ro și Clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar dacă aceasta eșuează se apelează la instanțele românești competente de la domiciliul Clientului.

13. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, sau orice comportament fraudulos în măsura să afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului ștrumfuljucăuș.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, inștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fără a se limita la: accesarea datelor Clienților ștrumfuljucăuș.ro, alterarea conținutului site-ului, încercarea de afectare a performanțelor serverelor ștrumfuljucăuș.ro, deturnarea conținutului livrărilor către terți etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

14. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 05.11.2016: Ștrumful Jucăuș SRL-D – strumfuljucaus.ro.