Politica de retur

Condiții generale

În caz de retragere din contract, clientul este obligat să restituie produsele achiziționate în termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract.

Modalități și termeni de returnare a produselor

Te rugăm să notifici ștrumfuljucăuș.ro intenția ta de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la contact@strumfuljucaus.ro în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, ștrumfuljucăuș.ro poate refuza coletul.

Informațiile necesare care trebuie furnizate ștrumfuljucăuș.ro pentru trimiterea curierului sunt următoarele:

 • data expedierii coletului;
 • numărul comenzii;
 • suma de returnat;
 • adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur;
 • modalitatea de plată dorită (datele contului bancar).

La primirea informațiilor referitoare la intenția de retur, ștrumfuljucăuș.ro efectuează o solicitare la curier și trimite curierul la adresa indicata în comunicarea clientului, pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate intră în responsabilitatea ta ca și client, acestea urmând să se scăda ulterior din valoarea pe care strumfuljucaus.ro ți-o va rambursa.

Condiții de returnare a produselor

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise inițial către tine, Clientul: în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factură, etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de tine în corespondența cu ștrumfuljucăuș.ro.

În cazul în care o comanda la care s-a oferit un produs cadou este returnata integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată și sigilată.

Produse pentru copii:

Jucăriile se returnează fie în ambalajele originale sigilate, fie în cazul în care au piese lipsă ori prezintă defecte evidente de fabricație. Dacă au fost desfăcute, pachetele returnate trebuie să conțină, în mod obligatoriu în ambalajul original desfăcut, dar nedeteriorat, toate piesele, altfel nu este îndeplinită condiția de returnare a banilor. Ambalajele sunt considerate parte a produsului.

Accesorii:

Accesoriile pentru copii trebuie să fie returnate intact, fără zgârieturi sau urme de uzură. De asemenea, returul se face în ambalajul original, care este parte a produsului.

Nu se vor accepta retur produsele care au sigiliul deteriorat sau lipsă.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie în aceeași stare în care le-ai primit. Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

De asemenea, dacă produsele livrate au fost însoțite de eventuale cadouri, la retur trebuie să returnezi și cadourile.

Nu se accepta retururi dacă produsele îndeplinesc cel puțin una din condițiile de mai jos:

 • au fost efectuate intervenții neautorizate asupra produsului;
 • au ambalajul deteriorat sau incomplet;
 • au urme de uzură sau folosire excesivă;
 • zgârieturi, ciobituri, lovituri sau șocuri mecanice/electrice;
 • nu au toate accesoriile primite în pachet;
 • s-a făcut orice tip de scris pe cutia produsului;
 • produsul a făcut parte dintr-o comandă specială – comanda specială este aceea care nu face parte din stocul uzual al Furnizorului dar care poate fi livrată pe baza unei comenzi ferme și plata unui avans;
 • licențele OEM activate;
 • îndeplinesc una din condițiile specifice, în funcție de tipul produsului.

Nu se acceptă retur la produse care au suferit expunerea la umezeală, la condiții extreme din punct de vedere termic sau la alți factori de mediu, la coroziune, oxidare, dacă a intrat în contact cu lichide, alimente sau produse chimice. Activarea senzorului de umezeală sau urmele de oxizi pot duce la scoaterea produsului din garanție, atât convențional cât și de conformitate.

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primește banii aferenți produselor returnate și costul transportului achitat inițial în interval de 14 zile calendaristice de la data la care ștrumfuljucăuș.ro a intrat in posesia returululi de la client.

După validarea returului, clientul poate primi la alegere contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care îl va putea folosi în termen de 30 zile de la data confirmării primirii returului de către ștrumfuljucăuș.ro. După aceasta dată cuponul își pierde valabilitatea.