Despre Ștrumful Jucăuș

Proiectul Ștrumful Jucăuș a început din dragostea pentru ștrumful nostru.

Am simțit nevoia naturală de a-i asigura acestuia pe lângă educație și jucării și alte instrumente de calitate, toate în cea mai frumoasă și misterioasă provocare a vieții sale: COPILĂRIA.

Când sunt mici, copii au o singură dorință și anume să fie înconjurați de cât mai multe jucării: colorate, cu diferite sunete, cu diferite funcții, etc. Părinții sunt însă aceia care trebuie să ia deciziile finale.

Copii preșcolari zâmbind se joacă cu cuburi colorate de lemn.

Jucăriile trebuie să fie pe placul copiilor, în final ei se vor bucura de acestea. Însă părinții au îndatorirea să se asigure că jucăriile care le pun la dispoziția acestora sunt potrivite din mai multe puncte de vedere. Acestea trebuie să le stimuleze curiozitatea și imaginația, să fie non-toxice și să nu conțină chimicale, sunt fabricate din materiale naturale, de obicei lemn ceea ce înseamnă că sunt durabile, sustenabile, reciclabile și rezistente. În funcție de mediul în care se joacă cei mici, de instrumentele folosite și de jucării cei mici își dezvoltă abilitățile, înțeleg mediul înconjurător și pot lua decizii pentru ei. În final toți acești factori reprezintă baza pe care se dezvoltă ulterior caracterul.

Ținând cont de toate aceste aspecte și studiind psihologia copilului, noi, Ștrumful Jucăuș, ne dorim să îmbinăm organic nevoia părinților de a oferi copiilor lor produse de cea mai bună calitate, care le și dezvoltă și facilitează curiozitatea, cu nevoia copiilor de a fi înconjurați de jucării captivante.

Misiunea noastră

Noi ne dorim să oferim toate uneltele necesare pentru a ajuta și sprijini procesul natural de dezvoltare a ființei umane. Pentru asta punem la dispoziția părinților jucării de lemn, care sunt menite să ajute copii în acest proces complex. De aceea toate jucăriile pe care le găsești pe website-ul nostru oferă șansa celor mici să descopere un tărâm nou și palpitant!

Grup de copii preșcolari, într-un cadru de tip Montessori

De asemenea, la noi pe blog veți găsi ultimele noutăți, curiozități și teorii din educație. Dorim să promovăm creșterea calității produselor pentru copii, o educație care vine în sprijinul lor pentru ca aceștia să se dezvolte cât mai armonios.

Ștrumful Jucăus este pentru noi un proiect de suflet, de aceea dorim ca produsele noastre să susțină eforturile părinților în dezvoltarea echilibrată a micuților. Noi avansăm ideea că toți cei implicați în educația celor mici au o datorie de a promova produse sustenabile și durabile.

Prin acest brand dorim să educăm publicul și să atragem atenția părinților că toate deciziile lor vor avea un impact direct asupra copiilor. Este responsabilitatea lor ca aceștia să devină un adult împlinit și complet. Astfel, copii devin indivizi implicați în societate, cu valori pozitive, orientați spre dezvoltare.

Ne dorim ca acest proiect să urmărească și să acopere cât mai mult dintre nevoile educaționale ale copiilor.

Nu ne dăm filozofi, dar știm Copilăria – ne amintim de ea și acum: e viață, e starea de veselie și fericire nesfârșită, e momentul în care țesem cele mai minunate povești. Atunco când personajele jocului prind viață, când prietenii sunt cei cu care ne împărțim jucăriile, emoțiile, plânsetele și zâmbetele.

Copilăria, cea mai prețioasă perioadă a vieții, acea perioadă magică în care ne întoarcem mereu pentru a însufleți secțiunile mari ale vieții de adult. Să o facem așadar memorabilă!